Tävlingen full

Vi är extremt glada över att så många vill vara med och spela vår tävling. Sista anmälningsdagen var i söndags den 6/2 och när klockan passerade midnatt på väg mot måndag visade det sig att vi hade betydligt fler anmälda än vi hade räknat med.

Två rutinerade tävlingsledare, Lasse Ericsson och Anders Svensson har nu vridit och vänt på tidsschemat och kommit fram till lösningar som gör att alla som hann anmäla sig kan få plats i tävlingen. Enda undantaget är att några få av de sist anmälda antagligen inte får plats i Handicap-klassen.

För de som har kommit in med anmälningar efter den 6/2 kommer vi skapa en väntelista och om det kommer in återbud eller av någon annan anledning finns möjlighet att ta in fler deltagare så meddelar vi berörda.

Vi kommer behöva ändra en del i tidsschemat men hoppas att alla ändå kommer bli nöjda. Inom kort, dock senast 3 veckor innan tävlingen, kommer ett uppdaterat tidsschema presenteras på vår hemsida, stockholmveteranopen.se.

Det finns fortfarande rum kvar att boka på Tammsvik och även på middagen lördag kväll finns det plats kvar. Deadline för att boka boende och middag är den 15/2 och det görs också på hemsidan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *