tävlingen kommer genomföras

Uppdatering Stockholm Veteran Open

Vi ser inga tecken på att vi behöver skjuta upp eller ställa in tävlingen. Därför har vi beslutat: Vi kör!

Vi ville också vara säkra på att få in tillräckligt med anmälningar för att det skulle kunna bli en bra tävling. Anmälningarna ramlar in med full fart och allt pekar på att vi närmar oss max antal deltagare. Inga hinder där heller!

Det känns bra att vi antagligen inte behöver vara så oroliga för Covid när vi är framme i andra halvan av mars och därför riktigt kul att så många vill vara med i tävlingen.

Sista anmälan är den 6/2 och just nu ser det inte ut som att vi behöver förlänga anmälningstiden. Om vi kan ta emot fler anmälningar efter den 6/2 så kommer vi vara flexibla i ytterligare en vecka med reservation för att vissa klasser då redan kan ha blivit fulla.

Vi ser gärna att fler damer anmäler sig! Vi vet att ni finns där ute och ni kommer missa en fantastisk pingishelg om ni stannar hemma.
Om det finns finns intresse bland damerna för att spela en klass för spelare som är äldre än 60 så kan vi t ex tänka oss att spela DS70. Hör av er om intresse finns.

Vi kommer löpande lägga ut Nyheter om tävlingen på hemsidan. Det kan alltså vara bra att ta en titt där lite då och då. En liten reservation: Det kan ev finnas nåt litet stavfel eller nån annan miss. Vi rättar och uppdaterar löpande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *